------------------------------------------
▶▶▶▶ Nebulous.io ANDROID ◀◀◀◀------------------------------------------
▶▶▶▶ Nebulous.io IOS ◀◀◀◀------------------------------------------
▞▞▞ vara mnoge primogeme ▞▞▞------------------------------------------
▞▞▞ Nebulous.io 2022 version ▞▞▞ ------------------------------------------
Kad god uđem u igru, sve se isključuje glatko, a onda dosta odgađa, popravi ovo
Taman dovoljno AI "igrača" da se uvjerite da ste ludi prije nego prestanete od bijesa. Totalno gubljenje vremena
Strašno je, ali molimo snizite cijenu kozmetike poput prilagođene boje
Jako mi se sviđa ova igra jer je samo zabavna. to je upravo ono što sam želio. Emocije, skinovi, prilagođeni skinovi i više Igrao sam ovu igru prije više od četiri godine.
Stvarno je super jer je offline i online. također možete pokupiti pojačanja koja će vam pomoći i stvarno je zanimljivo. nadam se da će napraviti još takvih stvari. stvarno izaziva ovisnost. dobar posao igra devlapers (srry za loš pravopis)
Toliko je varanja da bi trebali postaviti pravilo da ako daš previše hrane igraču, treba ga izbaciti iz predvorja
Pa, volio bih vidjeti ažuriranje za to, ali to je dobra igra i puno je bolja od agero.io jer možete promijeniti koliko CPU igrača želite i imate izbor za više igrača ili jednog igrača
ipak volim igru.. Kad igram samo ovu igru, zaslon će mi se zaključati. Ne mogu shvatiti kako da ga natjeram da prestane ovo raditi. može li tko ponuditi i rješenja?
Greške u RunTime (Open Fail) Ispravite ove greške, molim vas, gubim previše bodova u areni. Btw, najbolja igra ikad.
Kretanje na tabletu je vrlo nezgodno tako da se prilično ne može igrati.
To je stvarno zabavna igra Ali igrao sam ovaj način igre sa 2 osobe. Bez ubijanja, samo su se masovno izbili i šutnuli su me i sad moram čekati 5 minuta što??? To je glupo što ako su te trolali
...ne znam zašto, ali ZAŠTO JE BOSS TAKO TEŽAN PREMA VAŠIM drugim igrama i zato igram roblox više od ovog glupog smeća jer roblox može ažurirati više od ovoga..... Morate biti bolji od ovoga. ....mislim da ionako nikad ne ažurirate svoje igre..... Dakle...da, udajte svoju igru plz ili je nikad više neću igrati, htio bih igrati MEĐU NAMA!!! Također, novac od plazme na ovome mi je previše pa.... Zbog ovoga se nećem osjećati bolje jer zbog ovoga također morate platiti plazmu... Izgubit ćete novčiće nakon...
Prilično je dobro, ali zašto ima toliko oglasa Mislim razumijem da želite biti plaćeni, ali možete li usporiti s oglasima
to je vrlo zarazna igra, sviđa mi se!!!!bez zaostajanja jedva da ima oglasa
ناخۆشە ٤ ساڵ یاریم کرد ەێشتا لیڤڵ ٤٠٠ تم
Nebulous.io ஆக்ஷன் evmIgra ne slijedi svoja pravila. Možete nam dati 800.000 plazmi svim igračima koji još predugo igraju ovu igru, zaslužujemo više od ovoga.
Dodajte opshon za uklanjanje prosutih i također dodajte rangiranog mutyplayera jer bez njega muteplayer se malterizira
Tri zvjezdice zbog reklama
Nije za djecu Ljudi su vrlo nepristojni. Ne preporučam ovu igru djeci, ako je tako, isključite chat. Osim toga, volim ga iako ima puno skinova i prilagođenih skinova.
stvarno STVARNO dobro, ali (šokantno) postane dosadno kada ga igraš 12 godina zaredom i mama mi je rekla da ne jedem, ugodan dan - ad0lf pewdiepie
Serveri su mrtvi.
Honestoy najgore krvavo ažuriranje igre. Opcija izbacivanja ljudi bez glasanja je potpuno zeznuta, a što je još gore, ne možete se čak ni pridružiti. Ozbiljno užasno, molim vas vratite ili popravite. Igra više nije zabavna, izbačen sam samo zato što sam pobijedio
Bez truda je samo kopirao agar.io, ali offline verziju i zašto je napraviti kopiju agar.io je besplatan možete ga preuzeti BESPLATNO SAMO PREUZMITE AGAR.IO
Minion Rush: Running Game Thông thường bfqigra je dobra, ali imam problem s glasanjem za pokretanje prilagođenih igara, razumijem čemu je namijenjena, ali stvarno je neugodno pridružiti se prilagođenoj igri i biti izbačen iz nje bez ikakvog stvarnog razloga
Nebulous.io Экшен lslOva igra je stvarno cool! Ova igra je slična onoj u Agar.iou, a postoje pojačanja koja Agar.io nema.
Najboljitt
na australia serveru, većina ljudi je otrovna, ali skinovi i igra su stvarno zabavni. Ljudi govore jako loše riječi kao što su zle riječi i to je dio koji mi se baš i ne sviđa! Tako da ovome dajem 3 zvjezdice
Dobra igra
Nebulous.io ஆக்ஷன் tghsSuper je i zabavno je zaista ali bilo bi dobro da dodate Balkan kad ste već dodali evropu istočnu aziju itd...
Ova igra je super jer kada prilagodite svoj blob, to je jako cool jer sam ja bio prvak igre jer kad sam bio dijete volio sam ovu igru jer je ova igra jako zarazna zato je volim i dao sam joj a 5 zvjezdica Instalirajte ga ljudi! Također kada su botovi mali ili veliki, to je nevjerojatno jer kada dobijete veliku mrlju i pojedete velike botove i online igrače, to je čovjek, to je vrlo zabavno.
Zašto koža zajednice ima H*nt*i sliku?